AGENDA

East Oakland AB 617 Community Steering Committee (CSC) Meeting #9 Date & Time: Thursday, June 8th, 2023, 6:00 pm to 8:00 pm PDT

Virtual Facilitator: Aiyahnna Johnson and Charles Reed, CSC Co-Chairs and Lujain Al-Saleh and Esther Goolsby, CBE

Note-taker: Amy Chu, Just Cities (JC) Co-Chairs: Aiyahnna Johnson and Charles Reed

Co-Leads:

CBE: Communities for a Better Environment (CBE)

Air District: Bay Area Air Quality Management District (BAAQMD)

Location: Virtual Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/85787941453

Website with Meeting Materials and Meeting Video Recording:

https://www.baaqmd.gov/community-health/community-health-protection-program/east-oakland-community-emissions-reduction-plan

Time	Topic				
6:00 pm	 Welcome, Interpretation, Agenda (10 mins) Interpretation and Welcome, Initial Meeting Agreement (5 mins) Updates (5 mins) 				
6:10 pm	Youth Co-Chair Position – Mykela Patton (15 mins) ■ Statement and Vote				
6:25 pm	Community Vision & Principles (15 mins) • Discussion and Vote				
6:40 pm	Overview of Strategy Roadmap (12.5 mins) What is it? Next Steps. Questions				
6:52 pm	Oakland General Plan Update and EJ Element (12.5 mins)				
7:05 pm	Break (5 mins)				
7:10 pm	Community Emissions Reduction Plan (CERP) Boundary Update (35 mins) • Draft Emissions Inventory (EI) based on EI Boundary • Continue boundary activity with Breakout Sessions • Report back				
7:45 pm	East Oakland Environmental Justice (EJ) Announcements and Updates (15 mins)				
8:00 pm	Next Steps and Close out				