West Oakland Community Action Plan

Special Steering Committee Meeting No. 16

Wednesday, October 9, 2019, 5:30 pm — 8:00 pm West Oakland Senior Center: 1724 Adeline Street Oakland, CA 94607

5:30 – 6:00 Dinner, Refreshments, Dessert (30 mins)

CARB Meeting Agenda (6-7pm)

6:00 – 6:10 Welcome + Introductions Karen Magliano (CARB), WOEIP, BAAQMD (10 mins)

6:10 – 6:30 CARB Presentation Anna Scodel (20 mins)

- Why are we having this meeting and what is the timeline?
- CARB's review process
- Overview of the Action Plan presented by BAAQMD
- Next Steps

6:30 – 7:00 Group Discussion/Q&A (30 mins)

Posters will be available for people to leave comments, in addition to the group discussion. Feel free to jot down your thoughts on a post-it note and leave them on the posters for the following four questions:

- What are the key strengths of the Action Plan?
- What do you want CARB's Board to know about the Action Plan?
- Do you have any questions on CARB strategies in the Plan?
- What "lessons learned" would you like us to share with other communities or CARB's Board?

7:00 – 7:10 CARB Wrap-up (10 mins)

BAAQMD Celebration (7-8pm)

7:10 – 8:00 BAAQMD Celebration (50 mins)

Acknowledgements Jack Broadbent

Awards Ceremony Luz Gomez and Henry Hilken

Toast

Group Photo

8:00 Adjourn

Next SC Meeting Date: November 6, 2019